Dhoom: 3 / Lovitura 3

Lovitura 3

Povestea filmului Dhoom 3: Filmul începe cu Sahir, care îl însoţeşte pe tatăl său, rol jucat de Jackie Shroff. Sahir învaţă toate trucurile de la tatăl său. Tatăl (Jackie Shroff) este asasinat sau ucis la circ, din cauza unei persoane sau a unui incident. Sahir promite să se răzbune.

Filmul ia următoarea întorsătură: tânărul Sahir este acum atrăgătorul Aamir Khan. Lucrează la acelaşi circ la care lucra şi tatăl său şi o are ca parteneră pe frumoasa gimnastă,Aaliya (Katrina Kaif).

Sahir intenţionează să fure toţi banii pe care îi au proprietarii circului, care, după spusele sale, este posibil să fie implicaţi în moartea sau asasinarea tatălui său. Reuşeşte de două ori. Aici intră ACP Jai Dixit (Abhishek Bachchan), împreună cu Ali (Uday Chopra). Misiunea lor: să îl prindă pe hoţ!

Aceştia ştiu că hoţul este Sahir, dar nu au nicio dovadă. Astfel, i se întinde acestuia o capcană, pentru a-l prinde cu mâinile murdare. Acum începe un joc de-a şoarecele şi pisica. Obiectivul principal este acela de a-l prinde pe Sahir în acţiune.

Sahir va fi prins la sfârşit (precum John Abraham în Dhoom), sau i se va da ocazia de a începe o nouă viaţă (precum Hrithik Roshan în Dhoom 2); ce se va întâmpla la sfârşit? Misiunea voastră este să aflaţi la premiera filmului!

Cascadoriile arată extraordinar, melodiile sunt deja hituri. Rumoarea în jurul filmului este imensă, iar pe tot Dhoom 3 scrie „Blockbuster”.

Amir Khan o are ca parteneră pe Katrina Kaif pentru prima dată. De asemenea, Amir a revenit la YRF după o lungă perioadă.

Vijay Krishna Acharya, cel care a scris Dhoom şi Dhoom 2 l-a înlocuit pe Sanjay Gadhvi în poziţia de regizor. Gadhvi a regizat primele două părţi din această serie.

trailer: http://youtu.be/YvK47GhZGOU