Divyanka Tripath

Divyanka Tripath

Divyanka Tripath s-a născut în Bhopal, Madhya Pradesh din India pe data de 14 Decembrie 1984. Aceasta provine dintr-o familie simplă, tatăl el fiind farmacist.

Ea a absolvit  la Carmel Convent - Școala Superioară de Fete din Bhopal. La început ea a vrut să profeseze în domeniul armatei, dar între timp perspectivă ei s-a schimbat. Aceasta a absolvit un curs de alpinism de la Institutul Nehru de Alpinism din Uttarkashi. Acum ea este directorul executiv al Academiei de tras cu pușcă din Bhopal si o actriţă foarte cunoscută.

Divyanka Tripath și-a început cariera ca model pentru o reclamă de bijuterii, iar în 2005 a fost  Miss Bhopal. A câștigat și titlul de Miss Beautiful Skin la concursul Zee`s Teen Queen.Cei care o cunosc spun că este o fată care vorbește calm, e liniștită și este dedicată și responsabilă în ceea ce privește munca ei.  În anul 2006 și-a început cariera de acrtrita în serialul  „Banoo Main Teri Dulhann” (A ta pentru totdeauna).  Ea a interpretat rolul principal în acest serial, Vidya/Divya. Aici partenerul ei a fost  Sharad Malhotra. Rolul principal a fost şi în serialele „Mrs. & Mr. Sharma Allahabadwale”  și „Chintu Chinki Aur Ek Badi Si Love Story”, unde partenerul ei a fost Rajesh Kumar.

Filme în care Divyanka a jucat :

Ssshhhh...Phir Koi Hai - Intezaar - Radhika/Meera
Banoo Main Teri Dulhann - Vidya/Divya
Mrs. & Mr. Sharma Allahabadwale - Rashmi
Chintu Chinki Aur Ek Badi Si Love Story - Suman Tripathi/Chinki
Adaalat - Kumud Sharma/Flavia Golmes
Teri Meri Love Stories - Nikita
Lala Hardaul - Rani Padmavathi
Yeh hai mohabbatein- Dr Ishita Raman Kumar Bhalla