Ziua filmului Namaste cinema - Rab Ne Bana Di Jodi - Un cuplu creat de Dumnezeu

Rab Ne Bana Di Jodi - Un cuplu creat de Dumnezeu

Rab Ne Bana Di Jodi - Un cuplu creat de Dumnezeu, va beneficia de o proiecție in cadrul proiectului Ziua filmului Namaste cinema.

Va aşteptăm cu drag să cunoaşteţi minunata echipă care a readus la viaţă filmele indiene pe piaţa din Romania.

Preţul unui bilet este de 10 lei şi se achiziţionează de la casa de bilete a Cinematecii Române - sala Union (str. Ion Campineanu nr. 21, Bucureşti, tel 021 313 9289)

Va așteptăm în data de 20 Iulie 2014, ora 16:30, la Cinemateca Union!

Surinder Sahni este un bărbat de vârstă medie, liniștit, onest și sufletist, care lucrează la firma Punjab Power și a cărui viață se schimbă pentru totdeauna atunci când o întâlnește pe tânăra, frumoasa, efervescenta și plină de energie Taani.
Cei doi se căsătoresc în pofida diferenței mari de vârstă dintre ei, dar mariajul lor este un eșec pentru că este lipsit de pasiune și iubire adevărată. Taani tânjește să se înscrie într-o competiție de dans numită "Dancing Jodi", dar ezită din cauza faptului că soțul ei este prea bătrân și se teme să nu devină bătaia de joc a prietenelor sale care urmează să ia parte de asemenea la show în calitate de adversare.
Aflând despre visurile ascunse și despre necazurile soției lui, Surinder Sahni decide să își schimbe complet imaginea de dragul acesteia și, vizionând câteva filme despre dans, apelând la un machiaj corespunzător și la o frizură modernă și adoptând un stil vestimentar diferit, se înscrie în concurs alături de ea. Pe măsură ce competiția de dans înaintează, Taani este din ce în ce mai îndrăgostită de partenerul ei de dans, fără să bănuiască măcar că este vorba despre propriul soț.