Portofoliu

Pana ca Veronica (Deepika Padukone) si Meera (Diana Penty) sa inceapa sa locuiasca intr-o vara, la Londra, acestea erau doua persoane foarte diferite. Meera este timida, introvertita si se recupereaza dupa incheierea unui mariaj haotic cu Kunal Ahuja (Randeep Hooda). Acesta  a eliberat-o de economiile pe care le-a facut toata viata, sub pretextul ca trebuie sa se stabileasca impreuna la Londra. Isi petrece timpul sub acoperisul Veronicai pana cand isi va gasi un sprijin si un loc de munca pe acest taram strain.

Povestea filmului Dhoom 3: Filmul începe cu Sahir, care îl însoţeşte pe tatăl său, rol jucat de Jackie Shroff. Sahir învaţă toate trucurile de la tatăl său. Tatăl (Jackie Shroff) este asasinat sau ucis la circ, din cauza unei persoane sau a unui incident. Sahir promite să se răzbune.

In lumea intunecata a serviciilor secrete si a spionajului, toate informatiile sunt pastrate cu strictete in numele securitatii nationale...Insa unele povesti mai scapa din dosarele pastrate bine...iar acestea devin legende.

Aceasta este o astfel de poveste...o poveste care a cutremurat fiecare temelie a lumii intunecate.

JAB TAK HAI JAAN (Atât timp cât voi trăi), lansat pe 18 octombrie 2013 în țara noastră, este un film din 2012, ultima peliculă a regretatului regizor Yash Chopra.

Dupa ce si-a gasit si si-a pierdut dragostea in Londra, Samar Anand invinge moartea, devenind un expert pirotehnist in Armata Indiana.
Intors la Londra dupa 10 ani, sufera de amnezie in urma unui accident. Isi va regasi dragostea?