Stiri

Divyanka Tripath s-a născut în Bhopal, Madhya Pradesh din India pe data de 14 Decembrie 1984. Aceasta provine dintr-o familie simplă, tatăl el fiind farmacist.

Arjun Rampal s-a născut în orașul Jabalpur, Madhya Pradesh din India pe data de 26 noiembrie 1972. Părinții acestuia sunt Amarjeet Rampal și Gwen Rampal. Mama lui, Gwen, a fost profesoară la școala Kodaikanal International în Palani Hills. Arjun a mers la această școală împreună cu sora lui mai mică.

În anul 1997 Arjun Rampal s-a căsătorit cu Mehr Jesia, aceasta este un supermodel și a fost miss India în anul 1986. Cei doi au două fete, Mahikaa născută în 2002 și Myra născută în 2005.

Preity Zinta s-a născut în orașul Shimla din India pe data de 31 ianuarie 1975. În urma unui accident tatăl ei, Durganand Zinta, a murit iar mama ei, Nilprabha, a suferit răni grave. Moartea tatălui ei a forțat-o să se maturizeze la o vârstă foarte fragedă (13 ani ). Aceasta mai are doi frați, Deepankar și Manish.

Shah Rukh Khan s-a născut în orașul New Delhi din India, pe data de 2 noiembrie 1965. Tatăl său, Meer Taj Mohammed Khan, a murit de cancer când el avea vârsta de 15 ani. Mama lui, Lateef Fatima, a murit în 1990. După moartea mamei sale, el s-a mutat în orașul Mumbai în 1991. Acesta s-a căsătorit cu Gauri Chibber care este de altă religie. Copiii lor, Aryan și Suhana, urmează amândouă religiile. În 2013 au devenit părinți a lui Avram, printr-o mamă surogat (sora mai mare a lui Khan). Ei locuiesc împreună în conacul din Mumbai numit Mannat.